Om oss

Folstad Takst er et takseringsforetak som holder til i Lillehammer. Foretaket ble etablert av Ole Aleksander Folstad som er utdannet takstmann via Norges Eiendomsakademi og siviløkonom. Her utfører vi takseringsoppdrag for eneboliger, tomannsboliger, rekkehus, selveierleiligheter, borettslagsleiligheter, aksjeleiligheter, fritidsboliger og tomter.

Vi er sertifisert medlem av Norsk takst og utarbeider takstdokumenter etter de gjeldende retningslinjene fastsatt av forbundet. Alle medlemsbedriftene er forpliktet til å være forsikret og må følge organisasjonens etiske regler. Vi skal være uavhengige og upåvirket av partsinteresser og har taushetsplikt.

Virksomheten foregår primært i Innlandet – bl.a. Lillehammer, Hamar, Gjøvik, Stange, Moelv, Brumunddal, Gausdal, Øyer, Hafjell, Kvitfjell, Sjusjøen, og Gudbrandsdalen.

Vårt mål er å være en konkurransedyktig bedrift med fokus på kunden og vi vektlegger kvalitet slik at produktet som leveres er pålitelig. Vi deltar stadig på kurs for påfyll av faglig kompetanse og for å holde oss oppdaterte.

Forespørsler besvares raskt.